请登录

登录后更精彩...
樓主: 文風幼體

愛情有圖好辦事~!!

高级会员

但是有個疑似係醫生的留言,佢好像都係叫個病人做運動,主要係出汗。
個病人自己想唔食藥,因為佢寫,一旦食藥就要一世食藥,所以佢唔要開始食藥,亦冇打針,佢寫佢目前改變飲食、節食、食一餐唔食一餐、做運動和上網問仲可以點樣,佢由大約12,以上了之後去到7。
算係自己自理自己,自己應該有買機和紙自己檢查自己既血糖。
從個疑似係醫生的留言中,我當然唔排除本著人性既太過自私自利,佢係想節省政府資源,又或者唔想咁多人睇症使醫療繁忙,佢冇反對以上冇食藥冇打針。
這個就係網絡人發問網絡人回答。算係真人真事。

唔係話有2種型嗎?1型係唔關飲食事,因此好像佢因2型的話,佢唔會遺傳的,所以這樣的還可扑的。
年紀老左糖尿係會升高的。
這個就係網絡資料。算係官方或醫生寫的資料。

高级会员

我明白,所以有病毒的話,我認為係得自殺一條路而已。

那時,我問大夫,大夫話佢自己會越生越多,一定忍唔住睇醫生,但係我覺得佢有生野,但係如一些例子,醫生話係濕疹,唔係佢唔睇,而係遇到飛禽走獸。
這係生野,忍唔到,但要睇到第3個醫生,才確診到。

這個生野,但佢好像忍到唔睇醫生,佢應該確診唔到。
佢自己認為那係假的,佢應該等時間過,不過佢應該有去咨詢好貴既醫生了,但應該又係遇到飛禽走獸,所以個醫生應該冇睇診,冇睇佢既生殖器官,只係用口同佢講知識,收錢了事。
我自己睇過那圖,我自己判斷唔到到底係生咩,而佢唔指出的話,好可能睇唔到佢有生野。我自己推估出:佢開頭生。亦推估出:臨尾要好一樣會那樣,就係假如佢有抵抗力的話,佢發但唔發的階段。

高级会员

假如用放大鏡360度整個檢查都可能唔識睇的,問題係少少野,一般人如我,未必察覺到。仲有潛伏了都有傳染性,點檢查都睇唔到的。
我覺得以上的佢遇到飛禽走獸,所以佢捉唔到那時機,去確診係咪病毒,然後切少少去驗係咩型號。我認為呢個係最保障和正確既做法。之後佢好返左,時間過去了,佢唔記得了,真的要待潛伏的復發時才可能知道,但係佢好可能一世都唔復發或復發。亦有可能或不可能,從佢既伴侶推估出佢既病毒怎樣了。

高级会员

大夫,扑可扑,不過通常係一對男女有了病毒,男的認為女的傳染佢,佢好可能會分手或離婚,那男的雖然帶有病毒了,但係佢唔發病,冇人知的,又或者佢認為冇事,所以佢會再扑其他的。
女的一樣,假如佢生野,佢唔認為那係病毒,佢一樣俾您扑,因為佢都唔知係咩一回事;假如佢檢驗出有了那病毒,係確診了,但係佢唔話您知,佢一樣俾您扑的,始終扑野係樂趣,食色性也。
以上係網絡,但算係真人真事。人真的會咁樣認為而咁樣寫的。
我之前錯了,其實以上的可以繼續扑的,因為兩個傳染得到相同的型號係唔會得返相同既型號,反而走去扑其他,惹到其他新的型號,那樣會又多了型號。

高级会员

糖尿病雖然唔傳人,但係假如血糖一直高,都會有好多疾病,所以您咁激動,您係咪好想要人畏懼,尤其腳會有傷口會爛,然後要截肢所以會拐,係,糖尿上眼會盲,而去到那樣的程度,應該要洗腎了。個糖尿病點解會咁容易爛腳我雖然唔知,但係因為一旦患有糖尿病,佢的神經就會變得不敏感,因此佢冇容易知到痛,所以一旦損左,佢冇發覺,又或者佢有檢查,但係一旦損左,就好難埋口,所以皮發黑,死,越切傷口就越大,所以就多係截肢。咁截肢了既傷口又會好返?我雖然唔知唔明。我主要推估:主要截肢既傷口冇濃、手術清潔,所以冇再度感染就冇事,而可能關切個部位,可能有數據認為那部份會好得比較快,所以切那裡最有機會解決問題。
我睇一些寫,又係好可能越切越多的,所以未必拐,而係可能冇曬。

高级会员

古代有人棍,現代都有可能因糖尿病而那樣的。

總之齊係睇文字,就使人怎樣了。做人真係多東西,又陰功慘,而人性又要再那樣,所以陰功慘悲。人間冇天堂。
邊個想搞到那樣,咁好多時候,冇辦法的。
正如唔係我認為那樣年齡會出軌,又真係非佢所願的,假如我冇讀過,一定會認為臨老入花叢,但係那資料所寫,又係一種道說,人真係咁無可奈何,那係其中一個因素導致。一次不忠百次不容,但係點解情有可願,因為當非佢所願時,就唔關容唔容事。我認為資料有使我怎樣感覺。唔知有冇問題。

金牌会员

那男的雖然帶有病毒了,但係佢唔發病,冇人知的,又或者佢認為冇事,所以佢會再扑其他的。

跟據『厚生省』多年調查發現..這是不可能的...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即注册

x

高级会员

我真係蠢和冇腦的,若要告知我東西的話,係要認真、實在、整齊和易明的句子,唔能太過藝術,我睇唔明,會錯誤理解。

我悶了。

大夫,您的意思,假如佢係90%人,有10%的人清除不到就會轉為椰菜花,然後切椰菜花去驗,才得知病毒型號,不過生得椰菜花的係低危型號,唔會變成子宮癌。不過就算90%清除到的,都係冇辦法得知,到底係1)潛伏,或者2)徹底清除。同咪因為型號太多,所以,佢冇辦法得知,佢得到低危而已,又或者同時得到低危和高危,又或者得到高危而已。
(男女生了椰菜花就肯定得低危型號,但係佢唔可能知道有冇同時得到高危。)
(因此男性除左生椰菜花時才能檢驗,不過都檢驗唔到佢有冇得到高危型號,所以男性係用女性的子宮來推估出自己得到高危的機率。

高级会员

假如邊個男性同那患有子宮頸癌既女性發生過性行為,佢好可能得到同那患有子宮頸癌既女性的病毒型號係一樣的,這係稱傳染病。)
(唯獨女性能檢驗得知椰菜花得低危型號,樣品子宮時有可能發現有冇得到高危型號。)
男性生椰菜花除了告知佢得過此病毒,但係假如冇高危的話,其實唔會致命,唔會轉癌,不過假如佢之後得到,如:口腔癌,其中一個因素好可能佢口交過有高危病毒的子宮,不過佢冇辦法得知。假如佢知道佢既伴侶有子宮頸癌,那推估的就有了一個根據,這個可能性係高的。
女性只能透過子宮檢驗。女性子宮發展至CIN12和癌,有可能檢驗唔到,而這病毒係自己察覺唔到、睇唔到和摸唔到。

高级会员

一個男性佢成功用佢自己的抵抗力KO低危病毒椰菜花,使病毒潛伏和徹底清除?但係因為冇辦法知道係潛伏,或者徹底清除,假如係潛伏的話,佢老左因抵抗力差左,佢有可能會無端端生椰菜花,因為佢既病毒甦醒了。
一個男性佢成功用佢自己的抵抗力KO高危病毒,使病毒潛伏和徹底清除?但係因為冇辦法知道係潛伏,或者徹底清除,假如係潛伏的話,佢老左因抵抗力差左,佢既病毒甦醒了,我認為再多十幾年,佢既病毒會變CIN12,然後得到,如:口腔癌,這可能因為好耐以前,就係自細至五十歲得到了病毒。
一個男性佢成功用佢自己的抵抗力KO高危病毒,而病毒係肯定徹底清除,那樣就唔會生、唔會翻發和唔會無端端。但係冇人可以知道,那90%人係潛伏,或者徹底清除。

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 立即注册